Voclarion VoIP telefooncentrale eerst zelf testen?

Voor u een nieuwe VoIP telefooncentrale aanschaft, wilt u deze natuurlijk eerst testen. Voldoet de telefooncentrale aan uw eisen? Daarom kunt u de Voclarion IP telefooncentrale software nu gratis downloaden en installeren op uw eigen hardware. Tot 5 gebruikers mag u de telefooncentrale gratis en onbeperkt gebruiken. Dit is een goede manier om Voclarion te leren kennen en te testen.

Voclarion Software

Tot 5 gebruikers mag u de telefooncentrale gratis en onbeperkt gebruiken. Dit is een goede manier om Voclarion te leren kennen en te testen. Alle drivers die de telefooncentrale nodig heeft voor het gebruik van hardware zoals telefoniekaarten en telefoons zijn opgenomen in de Voclarion software en worden automatisch bijgewerkt.

Wanneer u wijzigingen aanbrengt in de grafische gebruikersinterface, wordt alle configuratie automatisch opnieuw gegenereerd. U hoeft dus geen configuratiebestanden te bewerken. De installatie- en configuratiehandleiding treft u aan in het Download Center van uw Voclarion. Deze handleidingen helpen u met het instellen van de centrale.

Download nu onze software >

Wat heeft u nodig?

  1. Eigen hardware of VM-server
  2. Enige basiskennis van Linux
  3. Een of meerdere IP telefoontoestellen (voorkeur Aastra, Yealink of Polycom)

Benodigde hardware

De software dient geïnstalleerd te worden op een server. Draag er zorg voor dat de server voldoet aan de onderstaande specificaties. Voclarion draait op 64-bits hardware. Ook additionele hardware zoals telefoniekaarten en telefoons kunnen ondersteund worden. Voor het bestellen van hardware kunt u contact opnemen met ons. Wij raden u aan telefoniekaarten (als u deze wenst te gebruiken) te monteren voor u start met de installatie van de telefooncentrale. Meer informatie hierover treft u aan in de Installatie handleiding.

Installatieprocedure

De installatie van de Voclarion bestaat uit 4 stappen:

  1. Installeren van CentOS (besturingssysteem)
  2. Downloaden en installeren van de Voclarion telefooncentrale software
  3. Firewall aanpassen (indien noodzakelijk)
  4. Registreren van de telefooncentrale

Of bezoek ons voor een demonstratie

Heeft u geen ervaring met Linux of wilt u geen software installeren? Dan is de Voclarion IP telefooncentrale nog steeds de beste oplossing. Dat willen we u graag laten zien. Neem nu contact op voor een afspraak.